I was born to tell you I love you♥
» sayasayangsiiApik♥
its okey if you dont like me, i understand :')
Sunday, December 4, 2011, 5:45 PM (comment)
Mohd Syafiq is mine♥

tadi kau call sy. byk kau ckp kans :) then, kau tegur sy sal sy text with lelaki lain. sy tau kau cemburu and sy bkan sengaja buad kau cemburu sanks. i have my own reason. now, kau tia use hp sua rite? kau on hp pun sikijap seja 'cause kau pinjam org. and sy pena gtau kau kans, sy borink lau teda org text sy. sy layan seja org yq text sy bab sy borink bua. bkan sy mau scandal. tadi kau ckp "GF cam apa baa kau ni? susah tul mau bawa jumpa." Omaigucci. first time sy dgr ni perkataan and hellyeah, sy skit hati :'( thanks lah cakap sy camtu. i know im not like your ex's yq senang kena bawa jumpa kans? sy paham sanks. gf cam apalah sy ni kans? kau always kasi salah sy tapi tiapa, sy tia kesah semua tu bab teda manusia yq sempurna rite? semua org melakukan kesilapan mah. kau cakaplah sy apapun, sy trima :) sy syg kau pik. sy syg kau lebih dari sy syg nyawa sy. kau fikirlah sendiri. selama ni sepa yq banyak buad sepa sakit hati? kau kan? bukan sy mau kasi slh kau k. sy text ngan lelaki len pun kau marah. bkan sy p cium dorg jua kans? dulu apa kau pena buad ma sy? kau pegang tgn pompuan len, kau kiss tu pompuan. okeh. sy trima. sy skit hati and bwa break tapi kau tiamau kan? then, ada sy balas kah? ada sy p pegang2 tgn lelaki? ada sy p kiss lelaki len? heiyer. kaulah lelaki pertama yq buad sy camni. selama sy b'couple ni kans, ex2 sy tia pena buad sy camni oh. i mean, tia pena buad sy rasa camni. kau seja yq buli buad sy rasa lenlen. sejujurnya, sy syg kau lebih dri sy syg ex sy dulu. sebelum sy couple ma kau, sy palink syg ex sya yq bernama PiAN :) sumpah. dialah cinta pertama sy. dialah lelaki pertama yq couple ma sy. byk jua kenangan kmi and thats why sy ssh mau sih lupa dia. and now, sy jumpa kau. first time nmpk kau, sy teda feeling lgsung tapi bila lama2 couple ma kau, cinta mula berputik :) makin hari, makin bertambah syg sy. makin kau kasi skit hati sy, makin sy cinta ma kau. kau romantik and berani. bkan cam ex2 sy. dorang semua pemalu :'D kau lelaki pertama yq buat sy sakit hati. mungkin ini balasan tuk sy kali kan? bab dulu sy ni playgirl. HAHA. sy selalu kasi skit ati ex2 sy. tapi skrg? sy pula merasa. baru sy tau camna sakit dia. sakit gila! mungkin begitu jua yq ex sy rasa dulu kan? stegah -.- jahatnya sy dulu. huhu. mank padan muka sy kena kasi sakit hati. kena balas jua sy. nways, thanks God. thanks bab bgi sy kesedaran. thanks bab balas pa yq sy pena buad ma ex sy dulu. skrg baru sy sdar and sy tiamau g kasi sakit hati org. menyesal suda :'( apapun, sy tetap syg apik. apik is mine. he's my everything. i love him and thats all i know. no one can replace his place in my heart. only him in my heart. just him :) 


« previous
next »
Daisypath Anniversary tickers