I was born to tell you I love you♥
» sayasayangsiiApik♥
Tuesday, January 31, 2012, 11:47 PM (comment)
Mohd Syafiq is mine♥


Hello. apa khabar semua? ada baik kah? hehe. hari ni the last day of January 2012. besok masuk bulan February suda. ahaa! hari ni tia brpa okey oh. bukan jak hari ni, hari'hari yang sebelumnya pun tia okey juga.. mau tau kenapa? naa. sebab dia luo, haih, tadi pagi dia kasih break saya. maigad!  sakit hati jo tapi apa boleh buad, kalau itu yang dia mau, saya kasi 'ya' seja. mungkin dia bosan suda sama saya. huhu. dia kasih tinggal saya begitu jak. kununnya saya selingkuh. hey sayang, saya tia pena selingkuh okey? tia pena! yaa. saya mengaku saya ada cakap saya suka ini lelaki, itu lelaki tapi itu cuma SUKA! bukan CiNTA! kau buat saya teda semangat oh. lau ikutkan hati, saya tiamau p sekolah tapi bila d pkir'pkir balik, bagus saya p sekolah. why? sebab di sekolah ada kawan saya b'crita. tia jua saya t'fkir ni hal. hmm.  bila balik school, saya tgk hp saya. saya b'harap sgt ada text dari kau tapi teda :'( tiapa. saya sabar. tunggu punya tunggu, petang suda. then, kau text saya. aww! happy saya sangs.  kau bawa saya kapel balik. eee. tia sangka ohh. ahaa! saya pun terima kau dengan senang hatinya. thanks sayang bab kau tia kasih tinggal sa sorang'sorang. kau jak yang saya mau. saya bagitau semua lelaki yang saya kenal yang saya syg sgt'sgt ma kau. time dorang tau kau kasih break saya tu, dorang cakap gnie "mei. banyak g yang lebih baik dari dia yang boleh kau cari. sampai bila kau mau tunggu dia?" then mau tau apa saya jawab? ;p saya jawab gnie "saya tau byk g lelaki yang saya boleh cari tapi dia jak yang saya mau. saya tunggu dia pai bila'bila. saya tunggu dia pai dia sedar yang saya tia kasi main dia. saya syg dia. cuma dia jak yang saya mau. kalau kamu mau saya cari lain, okey boleh tapi saya mau kamu cari yang sebiji macam dia." naa. power kans jawapan saya :D to be honest, saya tia dapat lupakan dia.




« previous
next »
Daisypath Anniversary tickers