I was born to tell you I love you♥
» sayasayangsiiApik♥
HAPPINESS.
Saturday, October 20, 2012, 6:57 PM (comment)
Mohd Syafiq is mine♥


Hello world. today i will be updating my blog after my long silence. so today i would like to talk about "happiness". okey. saya akan ambil gambar di atas itu sebagai topik saya pada hari ini. it is true that my happiness slowly faded :'( why? because he changed a lot. a lot like a lot! saya tidak tau sebab apa dia berubah. saya rindu dia yang dulu. saya benci dia yang sekarang. dia suka marah saya tanpa sebab and then tipu-tipu saya and suka memperbodohkan saya! saya benci! saya tidak kenal sudah erti "kebahagiaan" sebab hidup saya sekarang penuh dengan "sakit hati". saya hampa! saya kecewa! saya sedih dengan semua ini. kenapa dia berubah? kenapa?! 
menangis. itu seja yang mampu saya buat :)
Wednesday, September 19, 2012, 12:28 AM (comment)
Mohd Syafiq is mine♥

siapa yang mengerti? siapa yang dapat menyembuhkan hati yang telah terluka ini? tiada yang dapat menyembuhkan dan tiada juga yang mengerti. hanya Tuhan yang mengerti. kejamnya engkau sayang. sungguh kejam. kau tidak akan pernah tahu bagaimana sakit di hati ini :) malam ini sungguh sepi. hanya airmata yang menemani saya di malam yang sepi ini. menangis. itu seja yang mampu saya buat sayang. sakit di hati saya ni cuma Tuhan seja yang tau dan sangat sukar untuk saya ungkapkan dalam kata'kata :) terima kasih sayang atas luka yang kau berikan. terima kasih atas segalanya. bagi saya masa okey. saya perlu masa sekarang. saya mau sendirian :) sakit tul hati saya. haihhhhhhhhhhhh
Ohh indahnya dunia :)
Monday, September 17, 2012, 10:02 PM (comment)
Mohd Syafiq is mine♥

happy dapat spend time with dia yesterday. mula'mula gaduh, bila sudah jumpa naaa okey balik. romantik gtuu :p saya rindu dia lah sial. gaduh balik lagi. inilah ni kalau b'jauh. mesti gaduh. mesti mau melekat 24 jam barulah teda gaduh'gaduh. syok jalan'jalan sama dia. main CS sama'sama tapi dia kalah. HAHA! lepas main CS balik p rumah kawan dia. lepas tu turun pekan lagi balik mau mencari maggie. lapar doh. dua'dua teda pakai helmet. rock kan :D lepas beli maggie, balik lagi p rumah kawan dia. masak sama dia awww syok. dia yang masak, saya tengok jerrr :D lepas tu makan sama'sama then p baring'baring sambil tengok movie "Dawn of the Dead" best cerita dia. zombie'zombie HAHA tapi teda tengok abis. dua'dua TERtidur. saya happy dapat tidur disamping dia. selamat saya rasa :) tapi dia jahat. bila dia terbangun, dia mau saya bangun sekali. bikin benci -.- syok'syok saya tidur. dia kesiukan mengacau saya. sampailah saya terbangun o.O jahat kan dia. hareii. lepas tu dia tidur balik. saya pula yang nda dapat tidur. tapi last'last tertidur lah juga. tu pun main paksa. HAHA! aww. rindu baa sama dia. macam tdk mau berpisah sama dia. mau setiap hari setiap minit setiap jam setiap masa baa sama dia. haiyoo. I MISS YOU BODOH!
semua palsu!
Tuesday, September 11, 2012, 7:17 PM (comment)
Mohd Syafiq is mine♥

sial. sakit hati saya kimak! sudah kau willy sama tu pompuan, kau antar dia pulang pastu pinjam sweater dia lagi? anjink! kau tau kah hati saya sakit? kau tiatau dan kau tia akan tau! jadi apa makna kita couple ni? tiada makna kah? ucapan "i love you" kau "i miss you" kau, semua tu palsu kah? janji'janji kau, palsu kah juga? semua PALSU baa! karut! berkali-kali kau sakitkan hati saya tapi saya tidak tau kenapa saya tdk dapat benci kau. makin saya cuba untuk benci kau, makin saya sayang kau! kimak betul oh. betul'betul sakit hati saya ni :( siapa paham? Tuhan jak yg paham. saya tdk pernah minta kau apapa sayang. saya tdk pernah minta kau duit. saya tdk pernah minta kau belikan saya ini itu. saya cuma minta kau setia! setia sama saya yg tdk pernah khianati kau, khianati cinta kita dan tolonglah setia sama org yg tdk pernah pasang kau. saya mohon. susah kah permintaan saya? arrr? haih. kalau tdk dapat setia, cakap baa. bukan kau terus-menerus kasi budu saya. saya ni manusia, sama macam kau baa, saya bukan patung yg tiada perasaan. saya syg kau. saya setia berabis sama kau. saya bagi 100% hati saya untuk kau tapi apa saya dpt? saya dapat layanan sampah! kau tdk hargai saya pun. kecewa saya sayang :( kecewa sangat. inikah balasan utk org yg truly syg kau? ini balasan utk saya? makasih sejalah syg. makasih sgt'sgt k :') walaupun kau buat saya begini, saya ttp syg kau baa! sampai bila'bila pun saya ttp syg kau, mohd syafiq!!!  
YOU.
Monday, September 10, 2012, 9:20 AM (comment)
Mohd Syafiq is mine♥


You are the one I want to share my life with. I love having fun with you. I love it when we can laugh together about so many things. How you can always seem to put a smile on my face without even trying. When I'm with you, I'm happy   There hasn't be a day that I stopped wanting you. I don't ever want to lose you.

Do you realize how important you are to me? I'm so afraid of losing you. I'm so afraid of losing the one person I truly and deeply love. I want you to know that you're the only one I want and the only one I treasure Cute Rabbit emoticon I choose you this day. not only this day but EVERYDAY. If you'll ask me how long I'll be yours, my answer will be I don't know. because I don't know which one is longer. Forever or always? Don't worry sayang because I'll always be faithful to you, no matter how far apart we are.

Sure we fight and I get sad sometimes but this relationship is still the best thing in my life. i'm happy because of you and despite our arguments, I'd only be unhappy if we weren't together  I love you so much. I love you more than words can explain. I need you and I want to spend the rest of my life with you. Love fades, usually, But what I love is that everyday you give me a reason to love you more and more, I'm going to love you for eternity. We're gonna become one, and I'm gonna love you forever   I promise you. Even if we get into fights, even when we argue, at the end of the day its you that I want, and its you that I need. Don't ever leave me, because you are as essential to me as the air I breathe. I love you, please hold on to that, remember it, always, never forget it, because I promise you that no matter what happens, I'll never stop loving you 



I miss you :(
, 7:34 AM (comment)
Mohd Syafiq is mine♥

"Missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of the time since you've talked. It's about that very moment when you find yourself doing something and wishing they were right there by your side."


I can't lie. I really do miss you!
Jyeah :)
Sunday, September 9, 2012, 10:23 PM (comment)
Mohd Syafiq is mine♥

" I don’t care if they don’t like you. I don’t give a fuck what they say. We love each other and that’s all that matters. "


next »
Daisypath Anniversary tickers